Kerken in de regio IJmond Noord

In de regio IJmond Noord is een groot aantal christelijke kerkgenootschappen te vinden. De gemeenschappen zijn verschillend in hun manieren van doen, in grootte en in sfeer. Maar zij zijn ook één. In al deze kerken waait de geest van de ene God, de geest van bevrijding en menselijkheid. Daarom zijn wij in vriendschap met elkaar verbonden en staan wij open voor elkaar. En zo staan wij ook midden in de samenleving van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk.

Onze kerken zijn aangesloten bij de overkoepelende netwerken van Missie Nederland (voorheen de Evangelische Alliantie) of de Raad van Kerken. Bekijk alle kerkgenootschappen.

Sobere maaltijden 2023

Beverwijk/Wijk aan Zee/Heemskerk, 22-02 t/m 29-03

Het is een mooie gedachte om in de voorbereidingstijd op weg naar Pasen midden in de week een moment te hebben om samen stil te staan bij het bijzondere karakter van deze tijd. Lees meer...

Raad van Kerken Missie Nederland

Vrije Evangelische Gemeente Beverwijk

www.vegbeverwijk.nl

Vrije Evangelische Gemeente Beverwijk

Voorganger: wekelijks een andere voorganger
Dienst: Zondag om 10:00 uur
Locatie: Van Riemsdijklaan 1 in Beverwijk

Wie zijn wij?

Wij zijn een warme gemeenschap van gelovigen en verlangen ernaar om onze relatie met God steeds weer te verdiepen. Evangelie betekent ‘blijde boodschap’. We geloven dat God van ons houdt en ons leven leidt. De grenzeloze liefde die we van God ontvangen en ervaren vormt het uitgangspunt voor alles wat we in onze gemeente doen.

Onze wekelijkse kerkdienst op zondag

In onze kerkdienst op zondag, die circa 5 kwartier duurt, zingen we een aantal liederen, bidden en danken we, lezen we met elkaar uit de bijbel en een spreker geeft over dit gedeelte uitleg. We zingen met begeleiding van orgel en piano, aangevuld met instrumenten bespeeld door andere gemeenteleden. De uitleg tijdens een kerkdienst wordt verzorgd door diverse sprekers. In praktische en begrijpelijke woorden geven zij ons een handvat hoe wij in ons dagelijks leven als christen kunnen leven.

Iedereen is welkom

Tijdens de kerkdiensten wordt er een aparte samenkomst georganiseerd voor de jeugd. En voor de allerkleinsten is er een crèche. Voor minder validen hebben we een autodienst zodat zij altijd in de gelegenheid zijn om onze kerkdienst te bezoeken. De kinderkerk is een enthousiaste groep in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Ze nemen een belangrijke plaats in binnen onze gemeente. Daarom krijgen zij een gedeelte van de kerkdienst een eigen programma aangeboden in één van de bijzalen van ons kerkgebouw.

Activiteiten binnen de gemeente

Naast de wekelijkse diensten organiseren we vele activiteiten. Enkele voorbeelden:

  • Evangelisatiewerk
  • Kinderconcert
  • Groei groepen
  • Zanggroep
  • Bidstond

Kijk voor ons complete activiteitenprogramma en het laatste nieuws over onze diensten op onze website:

http://www.vegbeverwijk.nl/

Contact

Voor vragen over onze kerkgemeenschappen of voor persoonlijk advies, neem gerust contact op met:

Arrie van Nierop - predikant Protestantse Gemeente Beverwijk
E-mail: predikant.pgbwz@gmail.com
Tel.: 0251-295703