Kerken in de regio IJmond Noord

In de regio IJmond Noord is een groot aantal christelijke kerkgenootschappen te vinden. De gemeenschappen zijn verschillend in hun manieren van doen, in grootte en in sfeer. Maar zij zijn ook één. In al deze kerken waait de geest van de ene God, de geest van bevrijding en menselijkheid. Daarom zijn wij in vriendschap met elkaar verbonden en staan wij open voor elkaar. En zo staan wij ook midden in de samenleving van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk.

Onze kerken zijn aangesloten bij de overkoepelende netwerken van Missie Nederland (voorheen de Evangelische Alliantie) of de Raad van Kerken. Bekijk alle kerkgenootschappen.

Sobere maaltijden 2023

Beverwijk/Wijk aan Zee/Heemskerk, 22-02 t/m 29-03

Het is een mooie gedachte om in de voorbereidingstijd op weg naar Pasen midden in de week een moment te hebben om samen stil te staan bij het bijzondere karakter van deze tijd. Lees meer...

Raad van Kerken Missie Nederland

Leger des Heils Kennemerland

http://www.legerdesheils.nl/

Leger des Heils Kennemerland

Voorganger: Kapitein Ria Schuitert
Dienst: zondag om 10:00 uur
Locatie: Geyssendorfferlaan 4 in Beverwijk

Wie zijn wij?

Wij vormen een gemeenschap van christenen die geloof combineert met praktische hulpverlening. Onze boodschap is gebaseerd op de Bijbel en onze dienstverlening wordt gestimuleerd door de liefde tot God. Wij prediken het evangelie van Jezus Christus en in zijn naam verlenen wij hulp aan ieder mens in nood, zonder enige vorm van discriminatie.

Onze wekelijkse kerkdienst op zondag

De kerkdiensten op zondagmorgen worden geleid door onze korpsofficier (voorganger), maar ook anderen kunnen inbreng hebben door middel van persoonlijke gebeden en getuigenissen. Tijdens de diensten genieten we van spontane samenzang, orgelspel en bij gelegenheid van het Gospelkoor Reflection. Na de kerkdiensten drinken we samen koffie, waarbij er volop gelegenheid is voor ontmoeting.

Iedereen is welkom

De sfeer in onze samenkomsten is gezellig en open, en er is veel muziek en zang. Verder houden wij ervan om onze handen uit de mouwen te steken en veel dingen samen te doen. Als je op zoekt bent naar een kerk, kom dan gerust eens kijken in één van de vijftig samenkomsten op zondagmorgen en laat je verrassen.

Activiteiten binnen de gemeente

Naast de wekelijkse diensten organiseren we vele activiteiten. Enkele voorbeelden:

  • Maaltijdclub
  • Levend brood bakken
  • Zingen met je kind (0-4 jaar)
  • Gespreksgroep ‘Life’
  • Senioren bijeenkomsten

Kijk voor ons complete activiteitenprogramma en het laatste nieuws over onze diensten op onze website:

http://www.legerdesheils.nl/korpskennemerland/

Contact

Voor vragen over onze kerkgemeenschappen of voor persoonlijk advies, neem gerust contact op met:

Arrie van Nierop - predikant Protestantse Gemeente Beverwijk
E-mail: predikant.pgbwz@gmail.com
Tel.: 0251-295703