Kerken in de regio IJmond Noord

In de regio IJmond Noord is een groot aantal christelijke kerkgenootschappen te vinden. De gemeenschappen zijn verschillend in hun manieren van doen, in grootte en in sfeer. Maar zij zijn ook één. In al deze kerken waait de geest van de ene God, de geest van bevrijding en menselijkheid. Daarom zijn wij in vriendschap met elkaar verbonden en staan wij open voor elkaar. En zo staan wij ook midden in de samenleving van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk.

Onze kerken zijn aangesloten bij de overkoepelende netwerken van Missie Nederland (voorheen de Evangelische Alliantie) of de Raad van Kerken. Bekijk alle kerkgenootschappen.

Week van gebed voor de eenheid van de christenen 2020

Beverwijk/Heemskerk, 19-25 JANUARI 2020

Wie de krant openslaat, leest dat religie veel verdeeldheid brengt. In de internationale gebedsweek voor de eenheid van de christenen laten de kerken daarentegen zien hoe onderlinge verschillen elkaar juist kunnen aanvullen. Ook in Beverwijk en Heemskerk wordt weer een serie vieringen georganiseerd, die de kerken verbindt en waarin gebeden wordt om eenheid en vrede. Hartelijk welkom. Lees meer...

Raad van Kerken Missie Nederland

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Beverwijk

beverwijk.gkv.nl

Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Beverwijk

Voorganger: Vacant (verschillende predikanten gaan voor in de diensten)
Dienst: zondagmorgendienst om 09.30 uur en zondagmiddagdienst om 16.30 uur
Locatie: Immanuëlkerk (Olieslagerslaan 20 in Beverwijk)

Wie zijn wij?

Wij zijn een geloofsgemeenschap van zo’n 125 christenen. Als Immanuëlkerk maken we deel uit van het kerkverband van de Gereformeerde Kerken (vrijgemaakt) waarin Jezus en de Bijbel centraal staan. De gemeente viert de zondag als dag van Christus’ opstanding.

Onze wekelijkse kerkdienst op zondag

We komen als gemeente samen om God te eren. De erediensten hebben meestal dezelfde volgorde. Op de beamer kunt u zien hoe die volgorde verloopt. De tekst van de liederen die we zingen wordt geprojecteerd op de beamer.

Iedereen is welkom

De leden van onze gemeente wonen onder andere in Beverwijk, Castricum, Krommenie, Heemskerk en Uitgeest. Alle leeftijdscategorieën zijn in onze gemeente vertegenwoordigd: we zijn een levendige gemeente voor jong en oud. Tijdens de ochtenddienst is er crèche in de kerk. Je bent van harte welkom om een keer een dienst bij ons bij te wonen!

Activiteiten binnen de gemeente

Kijk voor ons complete activiteitenprogramma en het laatste nieuws over onze diensten op onze website:

http://www.beverwijk.gkv.nl/

Contact

Voor vragen over onze kerkgemeenschappen of voor persoonlijk advies, neem gerust contact op met:

Marco Visser - predikant Protestantse Gemeente Heemskerk
E-mail: marcovisser64@kpnmail.nl
Tel.: 0251-293002