Kerken in de regio IJmond Noord

In de regio IJmond Noord is een groot aantal christelijke kerkgenootschappen te vinden. De gemeenschappen zijn verschillend in hun manieren van doen, in grootte en in sfeer. Maar zij zijn ook één. In al deze kerken waait de geest van de ene God, de geest van bevrijding en menselijkheid. Daarom zijn wij in vriendschap met elkaar verbonden en staan wij open voor elkaar. En zo staan wij ook midden in de samenleving van Beverwijk, Wijk aan Zee en Heemskerk.

Onze kerken zijn aangesloten bij de overkoepelende netwerken van Missie Nederland (voorheen de Evangelische Alliantie) of de Raad van Kerken. Bekijk alle kerkgenootschappen.

Sobere maaltijden 2023

Beverwijk/Wijk aan Zee/Heemskerk, 22-02 t/m 29-03

Het is een mooie gedachte om in de voorbereidingstijd op weg naar Pasen midden in de week een moment te hebben om samen stil te staan bij het bijzondere karakter van deze tijd. Lees meer...

Raad van Kerken Missie Nederland

Evangelische Gemeente De Verandering Beverwijk

www.egdeverandering.nl

Evangelische Gemeente De Verandering Beverwijk

Dienst: zondag om 10:30 uur
Locatie: Diezestraat 18 in Beverwijk

Wie zijn wij?

De Verandering is een evangelische gemeente die de IJmond wil bereiken met het goede nieuws. We zijn een open en betrokken gemeenschap die gastvrij wil zijn naar iedereen in de omgeving. Onze basis is de relatie met God, de Vader (in Zijn zorg voor ons leven), Jezus Christus (de Weg naar het leven)  en de Heilige Geest (die ons leidt in het leven). We geloven in positieve verandering voor ieder individu, voor iedere situatie en voor de hele samenleving.

Onze wekelijkse kerkdienst op zondag

Een dienst in de Verandering duurt ongeveer anderhalf uur. Samen nodigen we de Heer uit in gebed en eigentijdse aanbiddingsmuziek, begeleid door de muziekgroep. De voorganger of een gastspreker heeft een Bijbelse boodschap die gericht is op groei in de persoonlijke relatie met God, waarin uitleg wordt gegeven en waarin wordt gemotiveerd en opgeroepen tot het volgen van Jezus, omdat Hij vol eindeloze liefde Zichzelf aan ons heeft gegeven. Er kan dan ook een oproep zijn voor gebed, voor bemoediging of voor een bepaalde keuze in toewijding. Na de dienst is er volop de ruimte voor gezelligheid, koffie en om verder door te praten.

Iedereen is welkom

Iedereen is van harte welkom om eens een kijkje te nemen in één van onze samenkomsten. We hopen en bidden dat je daar een warme, veilige en uitnodigende sfeer zult ervaren, maar nog belangrijker, dat je God zult ontmoeten. Voor de kinderen van 0-4 jaar is er crèche. De kinderen van de basisschool doen de eerste tien minuten mee in de dienst, waarna ze naar hun eigen samenkomst gaan. Ze zijn in goede handen.

Activiteiten binnen de gemeente

Naast de wekelijkse diensten organiseren we vele activiteiten. Enkele voorbeelden:

  • Woensdagavond activiteiten, zoals verschillende kringen, Bijbelstudies en gebedsbijeenkomsten
  • Gezellige en samenbindende activiteiten.
  • Avonden voor tieners en creatieve damesmiddagen
  • De Verandering doet mee met evangelisatie-acties, zoals de Prayer Station gebedsplaats en de Kings-Coach evangelisatie bus; ook worden er Apha cursussen gegeven

Kijk voor ons complete activiteitenprogramma en het laatste nieuws over onze diensten op onze website:

http://www.egdeverandering.nl/

Contact

Voor vragen over onze kerkgemeenschappen of voor persoonlijk advies, neem gerust contact op met:

Arrie van Nierop - predikant Protestantse Gemeente Beverwijk
E-mail: predikant.pgbwz@gmail.com
Tel.: 0251-295703